Sol och kärlek

Just nu sover min lilla ängel =)
Idag kommer Sara hit och så väntar vi besök från Sthlm
Grillning är våra planer idag
Kommer bli så underbart
Shirins kusin och mamma kommer över idag
Vi var hos dom igår och de var så mysigt vi grillade och bara njöt av livet

Snart bär de av också bara 24 dagar kvar =)
Åhhh va vi längtar

Nej nu ska jag in i duschen medans Loppan sover
Älskar dig Shirin 


Ha de bra 
//
Alexandra

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hästar är bäst :D

Det fick jag, hoppas du fick det med! Kram,

2010-05-22 @ 18:45:16
URL: http://conler.se
Postat av: Sanna

Vaaart ska ni? :D Eller vad händer om 24dagar?? :DHärligt. :D

Jag kände mig inte som en mamma, så fort nån sa mamma Sanna så sa ja näää. De va när hon va typ 5-6 månader som ja förstod att hon va min och ja va mamma. :P Men ibörjan när Sam sa de "Vart e mamma" så smälte mitt hjärta. Men de kändes inte som att ja va mamma till henne.Ahaa. Så va Sam också. Men han vågade knappt röra henne när hon va nyfödd. Han har aldrig bytt en blöja på henne..I början va de väldigt upp och ner. Både för mig och henne. Hon sov väldigt mycket på dagarna och va vaken o skrek på natten tills jag köpte Minifom som räddade mig. Den gör så att gaserna hon har kommer ut lättare. Och de resulterade i att hon kanske va uppe 2-3 ggner i veckan på natten. Men i början så sov jag när hon sov. Sam hjälpte mig inte mycket då. Jag kunde stå och slå handen i väggen för att Emilia bara skrek och vägrade sova, när jag var skit trött och bara ville lägga mig ner.

Det var inte fören hon blev 2 månader som de började ändras, att hon sov hela nätter och sådär. Sen dess har hon sovit hela nätter. Hur skönt som helst men när tänderna började komma upp så började hon gallskrika i sömnen och vakna men var ja där så sov hon hela tiden. :)Hur är de för er? Skriker hon mycket eller e hon en tyst bebis? :)Kram!

2010-05-22 @ 19:20:52
URL: http://liveyourlife88.blogg.se/
Postat av: Sanna

Tack. :DVad skönt med rytm redan.:)Åh gud vad härligt de måste bli. :DJust de dom. Jag raderade mina länkar till dom när jag bråkade med Sam för utan Sam skulle jag aldrig ha haft råd och köpa nån av dom klänningarna, dom gick på 1000lappen typ. :( Så ja har inte kvar hemsidan där jag hittade dom tyvärr.Kram!

2010-05-23 @ 15:40:46
URL: http://liveyourlife88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0