Fröslunda dagen och besök

Igår var vi på Fröslunda dagen och njöt riktigt i solen
De var super mysigt
Senare på kvällen fick vi fin besök från Sthlm =)
Riktigt mysigt
Vi åkte runt lite och skulle hitta ett fik som var öppet men nej de fans inget öppet en lördag kväll vid 20-tiden tyvärr
Så vi åkte hem och fikade här istället och de gick lika bra de =)

Jag och min underbara dotter myser i solen


Shirin ska ut och åka bil <3


De här är kärlek <3


//Kommentarer
Postat av: Sanna

Vad mysiga bilder. Nu när man såg henne framifrån tycker jag hon e jättelik dig i ansiktet. :)Härligt att du hade med henne. Mina barnmorskor/läkare som va på förlossningen typ tvingade mig och ringa min syster så hon skulle komma för Sam ville inte va med när ja skulle krysta. Så jag skulle slippa va ensam.

Jag kom in 08.45 till förlossningen och 11.56 va hon ute. Så de gick fort. :PDet är en bra ålder tycker jag för som du säger, då e dom äldre, förstår mer, är inte lika beroende av en. :)Åh Shirin e så fint. :)Har ni fler namn ?Japp de har ja. Sanniii88 heter ja där :Dkram!

2010-05-16 @ 16:40:16
URL: http://liveyourlife88.blogg.se/
Postat av: Sanna

Haha, skoja inte. :P

Jo de va skönt och ha nån där. Min syster var tvungen och göra akut kejsarsnitt när hon fick sin tjej så de betydde jättemycket för henne att få va med. :)Vad fina namn. :D

På bvc heter Emilia Rosén Yassin, dvs både mitt och Sams efternamn men hon är skriven som bara Rosén. Sam ville inte ha med sitt efternamn för han tror inte hon kommer kunna få nåt jobb i framtiden om hon har nåt utlänskt namn eller efternamn.Mjo de går väl sådär. Saknar Sam väldigt mycket.. Fast jag vet att de aldrig skulle kunna bli bra mellan oss. :( Sen har ja träffat mitt andra ex ett tag, bara umgåtts inge annat. Men ja känner mig så obekväm i andras sällskap. Speciellt killar. Vet inte vf. Så nu har ja valt att va helt ensam. Vill inte inleda nåt med nån. Jag har Emilia och de räcker.

Sj då? Hur känns de och va mamma? Får du hjälp av Shorsh hemma? :)"Hur g Emilia är Emilia nu?" haha, antar att du frågar hur gammal Emilia är nu? :)

Om du menade de så är hon 11 månader och 1 vecka så den 14 Juni blir hon 1 år. :DKram!

2010-05-20 @ 16:21:47
URL: http://liveyourlife88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0